Фасадни системи

Нови архитектурни фасадни системи

Свобода на избор Поглед към бъдещето

Фасадните системи Ruukki® предлагат широка гама от завършени стенни системи за търговско и промишлено строителство. В допълнение към съществуващите системи сандвич панели и енергийни панели, Ruukki започва предлагането на нова архитектурна фасадна система, която комбинира висок стандарт на архитектура с отлична енергийна ефективност.

Доставките на фасадни системи Ruukki® са винаги пълно окомплектовани с всички необходими елементи за монтаж.

 

Изберете от разнообразните материали и форми за фасадни облицовки, за да постигнете творческите си цели, използвайте максимално цветовете за да постигнете сила и отличаване от стадартните решения.

  • Конструктивната гама на Ruukki – Нашето предложение за обширна селекция от висококачествени форми, материали и цветове за фасадните облицовки, когато желаете да проектирате открояваща се и елегантна фасадна архитектура. За нови сгради и за реновиране. Изпробвайте конструктивната гама на Ruukki.
  • Изпробвайте визуализатора на конструктивната гама на Ruukki – с него мигновено можете да визуализирате фасадата с различните форми, материали и цветове на фасадните облицовки.
  • Улесняване на проектантско-конструкторската работа с CAD средства и методики по проектирането, и идеите и вижданията ви ще се развият в перфектен конструкторски проект.
  • Устойчиви изделия с гаранции – качеството на нашите материали е гарантирано от производството на суровината до крайното изделие и дългата експлоатация. Освен това, нашите изделия за фасадни облицовки могат да бъдат използвани повторно или рециклирани и използвани като суровина за нови стоманени или други метални изделия.
  • Бърз и лесен монтаж – внимателно разчетени подробности, ясни насоки и перфектни монтажни схеми.
  • Допълнителни услуги – от проектирането до управлението на проекта и инсталирането на фасадните облицовки. Възползвайте се от нашият локален офис, дългогодишен опит и обширна партньорска мрежа.
0 +
Проекта
0 +
клиенти
0 +
години

Категории продукти

Направи запитване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tristique justo nibh, sed accumsan nulla imperdiet quis.