Поцинковани профили

Предлагаме на вашето внимание иновативни леки профили с форма C,Z,Σ от високоякостна поцинкована стомана S355. Тези столици са създадени от студено валцована галванизирана стомана и се използват като ключови конструктивни и укрепващи елементи в сградите за покривни и стенни решения. Също така тези профили намират широко приложение в изграждането на фотоволтаични паркове, като подконструкция. Следващата еволюция в строителството е тук, като системите за леки столици правят процеса бърз и лесен. С тях можете да изградите фасади и покриви бързо и удобно.

Ruukki предлага разнообразие от столици, идеални за изолирани и неизолирани покриви и стени. Изборът е вашият, съобразен с дължината на участъка и натоварването.

Профилите се предлагат с пробити отвори по желание на клиента, както и размерите могат да бъдат настроени според конкретният проект.

Ползите от използването на нашите столици са:

Лекота и удобство
Подобрена якост и ефективност
Оптимизирана логистика и ниски транспортни разходи
Превъзходна устойчивост на корозия
Подходящи за различни климатични условия
Пълна рециклируемост
Дизайнът и проектът на столиците се персонализират за всяка задача. Нашите инженери са тук, за да ви помогнат със специализирания ни проектантски софтуер PurCalc, гарантирайки оптималната конструкция на покрива или стената. Изберете бъдещето на строителството с RKI.

0 +
Проекта
0 +
клиенти
0 +
години

Показване на единичен резултат

Категории продукти

Направи запитване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tristique justo nibh, sed accumsan nulla imperdiet quis.