Носещи високи профили

Носещите профилирани ламарини на Ruukki са изработени от висококачествена суровина. Те са ефективен и икономичен вариант за покривна конструкция на търговски и промишлени сгради. Този тип покриви са лесни за монтаж и имат отлични технически качества.

Профилите, които произвежда RUUKKI са T45, T60, T55, T85, T130, T153.

Високопрофилните носещи ламарини са разходно-ефективено покривно решение за премостване на големи отвори, което премахва нуждата от вторична стоманена конструкция и минимизира броя на столиците на всеки един покрви. Фирмата ни разполага със специализиран софтуер за тяхното изчисление и ние сме в състояние да ви предложим най-оптимален вариант за вашият покрив, за да оптимизираме вашето строителство. Те могат също така да бъдат проектирани като корав диск по такъв начин, че да се предават хоризонталните натоварвания към основната конструкция и основите.

Продуктите, които Ruukki произвежда са широка гама, като има възможност за специални покрития и антикорозионна защита. Това дава възможност за проектиране на широк спектър от сгради с различни приложения, като например:

Промишлени сгради
Сгради за развлечения и отдих
Обществени сгради
Офис сгради
Проекти за реновиране

0 +
Проекта
0 +
клиенти
0 +
години

Показване на единичен резултат

Категории продукти

Направи запитване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tristique justo nibh, sed accumsan nulla imperdiet quis.