Високопрофилни ламарини

Профилните ламарини, които доставя RKI са с висококачествена суровина и представляват ефективно и икономично решение за покривната конструкция на търговски и промишлени сгради. Те са лесни за монтаж и разполагат с отлични технически характеристики.

RKI предлага високопрофилни ламарини T85, T130, T153, Т200.

Високопрофилните носещи ламарини са ефективно решение за премостяване на големи отвори, което изключва нуждата от вторична стоманена конструкция и намалява броя на столиците. Фирмата разполага със специализиран софтуер за преценка и можем да ви предоставим най-оптималното решение за вашия покрив, с цел да оптимизираме строителството ви. Освен това, те могат да бъдат проектирани като корав диск, който предава хоризонталните натоварвания към основната конструкция и основите.

Продуктите на RKI включват разнообразие от възможности за специални покрития и антикорозионна защита. Това позволява проектирането на множество видове сгради с различни приложения, като промишлени сгради, обекти за развлечения и отдих, обществени и офис сгради, както и проекти за реновация.

0 +
Проекта
0 +
клиенти
0 +
години

Показване на 3 резултата

Категории продукти

Направи запитване

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas tristique justo nibh, sed accumsan nulla imperdiet quis.